Spring naar inhoud


Richtlijnen forum

Huisregels Essent Forum
Hieronder lees je de richtlijnen van het Essent-forum. Ga je akkoord met onze richtlijnen en wil je verdergaan met de registratie, klik dan op ‘Registreren’. Wil je je inschrijving annuleren, klik dan op de terug-button in je browser.
Essent is niet verantwoordelijk voor berichten forumgebruikers plaatsen op dit forum. Essent kan de juistheid, volledigheid en/of relevantie van andermans berichten niet garanderen en is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de boodschap.
De inhoud van forumberichten komt voor rekening van de auteur van het betreffende bericht. Als je een bericht op het forum aanstootgevend vindt, neem dan contact met ons op. Mochten wij het noodzakelijk vinden, verwijderen we het bericht binnen afzienbare tijd. Uiteraard kan de forummanager ook op eigen initiatief aanstootgevende berichten verwijderen.

Met accepteren van de forumrichtlijnen stem je ermee in geen materiaal te posten dat bestempeld kan worden als: vals, lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, hatelijk, kwetsend, obsceen, bedreigend, seksueel georiënteerd, commercieel, privacygevoelig of anderszins in strijd met de wet. Ook stem je ermee in om geen materiaal te posten dat auteursrechtelijk beschermd is, tenzij het van jezelf is.

Voor een snelle afhandeling van vragen aan de klantenservice, bieden we je de mogelijkheid om je adresgegevens alvast in te vullen tijdens je aanmelding. Dit is niet verplicht. We gebruiken deze gegevens als we contact met je willen opnemen naar aanleiding van een vraag die je aan ons stelt. Je gegevens zijn alleen te bekijken door beheerders van het forum en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Het deelnemen en/of gebruik maken van het Essent Forum geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer. Essent is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook, die al dan niet het gevolg is van en/of verband houdt met het gebruik van het Essent Forum.

De richtlijnen en huisregels kunnen van tijd tot tijd aangepast worden en daarom vragen we je om deze af en toe nog eens door te lezen.